Imate urnik srečanj, kako poteka šolanje v praksi?

Po uvodnem srečanju pošljemo povezavo, da se prijaviš v šolo letenja in v našo spletno aplikacijo. Dobival boš redna obvestila o planiranih terminih izvedbe tečajev. 

Za letenje in vadbo potrebujemo primerne vremenske pogoje (ni padavin, primerni vetrovni pogoji). V skladu z vremensko napovedjo vsak ponedeljek določimo nekaj terminov med torkom in nedeljo.

Šolanje znotraj posamezne skupine poteka povsem individualno, tako da se lahko udeležiš terminov, kadar imaš razpoložljiv čas. Izostanek iz posameznega termina ne pomeni izostanek vadbe.

Začetni tečaj traja toliko časa, da osvojiš vse potrebne tehnike in znanje, ki jih potrebuje za višinske polete (cca 10 srečanj). V nadaljevalni tečaj je vključenih 50 višinskih poletov, običajno v posameznem terminu opravimo 2 poleta. Trajanje tečaja je tako odvisno predvsem od razpoložljivega časa, ki ga ima posamezen tečajnik na voljo. Nekdo, ki se bo lahko bolj redno udeleževal srečanj, bo s tečajem hitreje zaključil.  

Vsa predavanja so objavljena tudi v naši spletni aplikaciji, tako da če se jih ne morete udeležiti, lahko ogledate kadarkoli vam časovno ustreza.